سلول‌های بنیادی «سلول‌های اصلی» بدن هستند و بلوک‌های سازنده بافت‌، اندام‌ها، خون و سیستم ایمنی بدن به حساب می‌آیند و می‌توانند به انواع مختلفی از سلول‌های دیگر تمایز پیدا کنند، یا به طور نامحدودی تکثیر شوند تا سلول‌های بنیادی بیشتری تولید کنند. خود-نوزایی و تکثیرشوندگی دو خاصیت مهم سلول‌های بنیادی هستند. سلول‌های بنیادی پرتوان، اولین رده سلول‌های بنیادی هستند که قابلیت ایجاد سلول‌های بدن، از سلول‌های ماهیچه‌ای تا سلول‌های مغزی را دارند و می‌توانند به عنوان یک سیستم ترمیمی داخلی، بافت‌های آسیب دیده را بازسازی کنند.

جنین در دوران بارداری از راه بندناف به جفت متصل شده است، در واقع بندناف، اکسیژن و مواد مغذی را به جنین می‌رساند و مواد زائد را از خون او دور می‌کند. بندناف حاوی رگ‌های خونی است بنابراین خونی که پس از تولد نوزاد در بندناف و جفت باقی می‌ماند خون بندناف است. تا دهه‌های گذشته جفت و بندناف به عنوان ضایعات زایمانی دور ریخته می‌شد اما امروزه ثابت شده که خون بند‌ناف دارای سلول‌های بنیادی خونساز است. سلول های نادری که معمولاً در مغز استخوان یافت می‌شوند و می‌توانند به سلول‌های خون، سیستم ایمنی بدن و انواع دیگر سلول‌ها تبدیل شوند. در واقع خون‌بندناف به عنوان یک منبع غنی جایگزین برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های خونی در نظر گرفته می‌شود.

“ امروزه سلول‌های بنیادی خون بند ناف جان کودکان بسیاری را نجات داده و در کارآزمایی‌های بالینی بسیاری برای درمان بیماری‌هایی مانند اوتیسم، کرونا، فلج مغزی و غیره مورد درحال آزمایش است. ”

دکتر حمیدرضا موذنی متخصص ژنتیک پزشکی

دکتر حمیدرضا موذنی

بنیانگذار، مدیرعامل،

دکتر الهام آل حبیب

مسئول فنی

دکتر علیرضا تنها

پزشک – مسئول مشاوره پزشکی

دکتر بهاره عباس پناه

مسئول آزمایشگاه پردازش

ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بند ناف
  • نوع بارداری
  • هفته بارداری
  • نوع زایمان
  •